中照網logo

設計

>首頁 > 設計 > 案例 >正文

Almington街道住宅燈光設計

2019-05-31    

來源:谷德設計網

13872

導語: Almington街道住宅是Finsbury公園中一棟維多利亞式的排屋,項目內容包括建筑側邊擴建部分及首層內部的重構和整修,主要是通過側邊加建部分擴增廚房面積,并在首層借助高效存儲解決方案騰出更多的使用空間。 業主Michael 評價道:“與Amos合作非常愉快,我們對最終設計成果非常滿意。

Almington街道住宅是Finsbury公園中一棟維多利亞式的排屋,項目內容包括建筑側邊擴建部分及首層內部的重構和整修,主要是通過側邊加建部分擴增廚房面積,并在首層借助高效存儲解決方案騰出更多的使用空間。?業主Michael 評價道:“與Amos合作非常愉快,我們對最終設計成果非常滿意。從共同探討設計理念到幫助我們尋找承包商再到項目管理,整個過程體驗都非常棒。新擴建部分完全改變了我們的新家,我們非常喜歡居住在這里。”

▼重構和整修項目的主要空間概覽,interior view of the main reconfiguration and refurbishment space

image.png

Almington Street House is a Victorian terraced house in Finsbury Park and comprises a side extension, as well as ground floor internal reconfiguration and refurbishment. The brief was to enlarge the kitchen with a side extension and make more space on the ground floor with efficient storage solutions throughout.“We had a great time working with Amos and are really delighted with the result. A great experience throughout, from collaboratively working on design concepts, to helping us find contractors, to project management. Our new extension has completely transformed our home and we’re so enjoying living in it.” – Michael, Client.

▼軸測圖,axonometric drawing

擴增部分使用磚砌筑而成,延續現有住宅的倫敦磚塊色調。內部改造工程包括一個改良宜家風格的廚房,使用膠合板飾面和定制的廚房中島。廚房后面增加了一個新客用衛生間。起居室墻面內隱藏著用于存貯外套和鞋子的衣柜。高效能源措施包括采用LED照明和位于廚房、餐廳地板下的新供暖管道,這也進一步加強了室內美觀統一,減少了雜亂。

▼擴建部分采用磚石構造,the extension is finished in brick

The extension is finished in brick, to complement the tone of the London stock brick of the existing house. Internal alterations includes a modified IKEA kitchen finished with plywood fronts with a bespoke kitchen island design. A new guest WC was added behind the kitchen.?A concealed wardrobe was built into the wall of the living room to provide storage for coats and shoes. Energy efficient features, including LED lighting and new plumbing with underfloor heating in the kitchen and dining area, also add aesthetic uniformity and reduce clutter.

▼起居室,living room

一扇大面積的無框窗戶作為內部沿窗座位區,提供從充滿陽光的擴建及廚房區域觀賞花園的視角。側邊擴建部分使用翼片狀木材支撐結構,室外覆蓋鋅板,放置在磚隔斷墻上。大面積的屋頂窗戶將光線引入廚房,加強了連接前方起居室與后部花園之間空間的聯系。

A?large, frameless glass window, which acts as a window seat internally, gives views to the garden from the new light-filled side extension and kitchen. The side extension is formed by resting structural timber fins, externally clad in zinc, onto the brick party wall. A large roof light brings daylight into the kitchen and improves connections between the spaces linking the front living room with the rear garden.

▼廚房區域側邊擴建部分使用翼片狀木材支撐結構,the side extension is formed by resting structural timber fins

▼一扇大面積的無框窗戶作為內部沿窗座位區,提供朝向花園的觀賞視角,a?large, frameless glass window, which acts as a window seat internally, gives views to the garden

▼磚墻上的木制收納柜,storage shelf on the brick wall

image.png

▼廚房櫥柜,kitchen cabinet

image.png

項目提供了一個實現如此多創意想法的機會,設計師希望打造一種住宅化的、功能性的、具有家庭導向的住宅,但整個項目又具有一種強烈的設計感,可以真正實現從翻新到‘轉型‘的變化。這座住宅設計表明人們不需要高昂的預算和大面積的空間就能夠擁有一個美麗而獨特的家。設計師與業主的合作非常愉快,他們也很高興看到業主在新環境中舒適的安定下來,適應為人父母的生活。

This project offered the opportunity to bring so much creative thinking to the table – we wanted to create something homely, functional, and family-orientated, but with a strong design sense throughout which really elevates the scheme from a refurbishment to a ‘transformation’. It just shows that you don’t need a huge budget or masses of space to create a beautiful and unique home. The clients were a pleasure to work with and we are so pleased to see them settling in comfortably to parenthood within their new surroundings.

▼屋頂天窗結構細節,detail of the roof windows

image.png


標簽:住宅  照明  燈光  

只有登錄之后才可以評論,請點擊這里評論

在線評價

表情

輸入驗證碼:   

驗證碼

發表評論

smile
中國照明網官方在線QQ咨詢:AM 9:00-PM 6:00
廣告/企業宣傳推廣咨詢:
活動/展會/項目合作咨詢: 市場部
新聞/論文投稿/企業專訪: 李先生
媒體合作/推廣/友情鏈接: 市場部

中國照明網網友交流群:2223934、7921477、9640496、11647415

中國照明網照明設計師交流群:2223986、56251389

中國職業照明設計師QQ群:102869147

X
31选7最新中奖号码